Автор: admin
Публикувано на: 14.09.2009 23:25:10

Рейтинг:

Bugatti

Концепцията Bugatti Galibier няма да бъде изложена на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт, но за нея ще бъде организирано специално събитие, на което ще се оповестят всички подробности за наречения от изпълнителния директор на компанията Франц-Йозеф Пафген „най-ексклузивният, елегантен и мощен седан в света”.

Galibier е оборудван с 8.0-литров, 16-цилиндров двигател, чиято мощност е между 800 и 1 000к.с., предавана към четирите колела. Агрегатът работи стандартно на бензин, но като алтернатива може да се използва и биоетанол, а за максимално бързо и надеждно спиране се грижат мощни спирачки с карбоно-керамични дискове.

Суперлуксозният седан е с осем накрайника на изпускателната система, по четири от двете страни на задницата, а задното стъкло се разделя по средата от линия с LED светлини. Вратите и предните калници са от полиран алуминий, а останалите части на каросерията са от ръчно изработена карбонова сплав.

Интериорът на концепцтуалното Bugatti Galibier е максимално изчистен, като използваните за него материали са фина кожа и първокласно дърво. На централната конзола е разположен голям LCD дисплей, а скоростомерът е позициониран в средата на таблото, така че и задните пътници да могат да виждат с каква скорост се движи автомобилът. Точно под него е интегриран тузарски часовник Parmigiani, който може да се сваля и слага на ръка.

Очаквайте скоро още подробности за най-ексклузивния, елегантен и мощен седан в света - Bugatti Galibier! 


Галерия Bugatti Galibier Concept
Тагове: Bugatti, Bugatti Galibier
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg