Автор: admin
Публикувано на: 21.02.2010 11:52:02

Рейтинг:

Брошура
С наближаването на изложението в Женева феновете на спортните автомобили с марка Audi стават все по-нетърпеливи, тъй като на него ще се състои дебютът на горещото RS5. Очакването за тях обаче свърши, тъй като в интернет пространството се появи брошура на модела, с отлично качество на снимките.

За момента от Audi не разкриват абсолютно никаква информация за RS5, но от брошурата става ясно, че клиентите ще имат възможност да избират между седемстепенна автоматична трансмисия с двоен съединител и шестстепенна механична скоростната кутия, а седалките могат да бъдат три вида.

Що се отнася до двигателя на Audi RS5, то той е забулен в пълна мистерия, като различни издания спекулират, че моделът ще използва агрегата на RS6 или подобрена версия на този на S4, но всичко е в сферата на догатките и не е изключено немската компания да ни изненада със съвършено нов двигател.

Повече информация за Audi RS5 очаквайте веднага, след като от немската компания я разпространят, и имайте предвид, че автомобилът ще се появи на пазара в Европа през лятото.

Галерия Audi RS5 (брошура)
Тагове: Audi, Audi RS5
Читателски коментари

gumi - www.points.bg 2010-02-23 11:44:38 0 отговори

gumi - www.points.bg

Уникален автомобил! И този червен цвят много му отива...

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg