Автор: admin
Публикувано на: 24.02.2009 13:19:35

Рейтинг:

Brabus

Както вече Ви информирахме, през 2009-та Mercedes G-Class навършва 30 години и по този повод немската компания пуска две специални версии на модела. Именно юбилеят е подтикнал и тунинг специалистите от Brabus да създадат екстремна доработка на G-Class, която ще дебютира в Женева.

Автомобилът, наречен Brabus G V12 S Biturbo, е базиран на G55 AMG, но се задвижва от 5.5-литровия V12 двигател от модела S600, чийто работен обем е увеличен до 6.2 литра, благодарение на използваните по-голям колянов вал и нови глави на цилиндрите.

Brabus са оборудвали машината с нови турбокомпресори и изпускателна система, изработена от неръждаема стомана. След направените подобрения, мощността на агрегата е нарастнала до чудовищните 700к.с., а максималният въртящ момент достига 1100Нм. G V12 S Biturbo е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 4.3сек. и да развива максимална скорост от 260км/ч.

Тунингованият от Brabus джип е получил и стайлинг промени, като нови брони и дневни LED, а интериорът му е оборудван със спортни седалки, скоростен лост и волан, които са облечени в кожа Brabus Mastik.

Базисната цена на Brabus G V12 S Biturbo започва от 379 000 евро, но автомобилът може да се поръча и с допълнителни екстри, като многофункционални мултимедийни системи, осем инчови LCD екрани, конзолни игри и др., които биха завишили още цената му. 


Галерия BRABUS G V12 S Biturbo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg