Автор: admin
Публикувано на: 02.12.2009 11:13:05

Рейтинг:

Brabus
Освен спортния си пакет за Mercedes E 63 AMG, немската тунинг компания Brabus представи на изложението в Есен и най-мощния SL-Class създаван някога, който е наречен SV12 R Roadster.

Тунинг специалистите в доработването на автомобили с марка Mercedes са използвали за своята разработка 5.5-литровия V12 двигател, но са увеличили неговия обем на 6.3 литра. Постигнатият резултат е мощност от 750к.с. при 5 500об/мин. и максимален въртящ момент 1 350Нм., който от съображения за сигурност е ограничен на 1100Нм., налични още при 2 100об/мин.

Припомняме ви, че Brabus са оборудвали с абсолютно същия агрегат и екстремната си доработка на S-Class, която представиха във Франкфурт. С този двигател, тунингованият Mercedes SL ускорява от 0-100км/ч. за 4сек., от 0-200км/ч. за 10.5сек. и от 0-300км/ч. за 29.5сек., а максималната му скорост е ограничена на 350км/ч., от съображения за сигурност.

Външно Brabus SV12 R Roadster се отличава от стандартния SL-Class по формата на броните, като в предната са интегрирани халогени с LED светлини, черните лайсни и емблема на радиаторната решетка, новата изпускателна система и олекотените джанти Monoblock.

Интериорът на автомобила, който виждате на снимките, е в комбинация от червена кожа и карбонови декоративни елементи, но по принцип той се изработва според индивидуалните предпочитания на всеки един клиент. От Brabus все още не споменават каква ще е цената на най-мощния SL-Class.

Галерия Brabus SV12 R Roadster
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg