Автор: vladi
Публикувано на: 24.02.2011 11:20:06

Рейтинг:

Brabus

Немската тунинг компания Brabus реши да ни запознае преждевременно със спортната си програма за новия Mercedes CLS, която ще бъде представена официално на изложението в Женева, започващо следващата седмица.

Специалистите в доработката на автомобили с марка Mercedes са разработили цялостен бодикит, тестван във въздушен тунел. С него външният вид на автомобилна не се променя коренно, но ясно личи, че е пипнат от Brabus.

Освен нови брони и странични прагове, аеродинамичният комплект включва добавки на предните калници и масивен заден дифузер, на чийто фон изпъкват новите накрайници на изпускателната система.

От Brabus са оборудвали Mercedes CLS още с ново окачване, което е съвместна разработка с един от най-големите специалисти в областта - Bilstein, като то намалява клиренса с 30мм. Джантите пък могат да бъдат два вида, налични в размери от 17 до 20 инча.

Немската тунинг компания, разбира се, може да персонализира интериора, според личните предпочитания и вкусове на всеки клиент. Освен богатият избор от материали, тя предлага също множество технологични подобрения и екстри.

Двигателен тунинг за момента е предвиден само за модификациите с дизелови агрегати. Комплектът ECO PowerXtra D4 позволява мощността на CLS 250 CDI BlueEFFICIENCY да нарасне от 204 на 235к.с., а максималният въртящ момент достига 560Нм.

По-интересен е пакетът за CLS 350 CDI BlueEFFICIENCY. Той е наречен ECO PowerXtra D6S и има два режима. При Eco мощността остава непроменена (262к.с.), като се повишава само максималният въртящ момент от 620 на 690Нм. При режим Sport пък и мощността нараства на 309к.с.


Галерия Brabus Mercedes CLS
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg