Автор: admin
Публикувано на: 27.01.2010 11:25:58

Рейтинг:

Brabus
На автомобилното изложение в Дубай, провело се в края на 2009 година, Brabus показа своята версия на обновения Mercedes GL 63 AMG, но едва сега немският тунер разпространи официални снимки и информация за автомобила.

Нареченият GL 63 Biturbo е получил аеродинамичен пакет Widestar, който е в типичния за Brabus агресивен стил, дневни LED светлини в предната броня и сини светодиоди, вградени в страничните прагове, придаващи му атрактивен вид през нощта.

Интериорът на автомобила е тапициран с кожа Mastik и Alcantara, които по желание на клиента могат да бъдат комбинирани с декоративни елементи от карбон или дърво, а изборът на цветове е доста богат.

Интересна особеност е, че немските тунери са вградили LCD екрани както в облегалките на предните седалки, така и в тези на втория ред, като по този начин и пасажерите на третия ред могат да гледат телевизия или DVD филми докато пътуват.

Двигателят на GL 63 Biturbo е същият 6.2-литров, като този на дебютиралия преди година в Женева Brabus ML 63 Biturbo. Той е с мощност 650к.с. при 6 200об/мин., а максималният му въртящ момент достига 850Нм. в диапазона 3 000 - 5 500об/мин. По данни на тунерите, автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 4.7сек. и развива 300км/ч.

Доработеният Mercedes GL 63 AMG е получил също модифицирано въздушно окачване, нова изпускателна система и по-мощни спирачни механизми, а джантите могат да бъдат с размери от 21 до 23 инча. Цената на машината започва от 368 000 евро, като от Brabus предлагат всевъзможни допълнителни екстри.

Галерия Brabus GL 63 Biturbo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg