Автор: admin
Публикувано на: 14.04.2010 12:25:55

Рейтинг:

Brabus
Когато ви показваме наистина уникални автомобили, произведени само в един екземпляр, обикновено ги свързваме със страни от Близкия Изток, като и днешният не прави изключение.

Клиент от Дубай, пожелал да запази анонимност, е поръчал на немския тунер Brabus ексклузивен Mercedes SL 65 AMG Black Series, който да е създаден специално за него, като автомобилът е наречен Vanish.

Екстремната машина е почти с 20% по-мощна от серийния модел и разполага с 800 коня, при стандартни 670к.с. Това е постигнато чрез по-големи турбокомпресори, нова изпускателна система и оптимизирана трансмисия, която да издържа на натоварването.

Външният вид на Brabus Vanish не е претърпял много изменения, в сравнение със серийния SL 65 AMG Black Series, каквото явно е било желанието на клиента, като е сменен единствено предният капак.

Уникалният автомобил е получил също по-спортни спирачки, а интериорът е облечен с висококачествена кожена тапицерия, обшита с червен конец, като на централната конзола има табелка с доказателство, че Vanish е единствен по рода си.

Галерия BRABUS Vanish
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg