Автор: admin
Публикувано на: 23.03.2010 22:37:32

Рейтинг:

BMW
За втора поредна година BMW е "Любима марка"  на българските потребители. Това стана ясно в рамките на годишната класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ", проект на месечното списание за икономика и мениджмънт "BG Business Bulletin". BMW бе предпочетена от 1 836 потребители, от общо 5 259 участвали в гласуването, с което заслужи първото място в категория автомобили.

Класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин, “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Крайното подреждане в класацията се формира в три етапа. В началото на конкурса потребителите имат възможност да избират марки от 20 категории, като посочат и един по свой избор. В тези отрасли всеки може да посочи своите любими марки - без списък от предложения, от които да се избира. Във втория етап участват топ 6 от брандовете във всеки от селектираните отрасли, като целта е да бъдат определени трите най-предпочитани марки в тях. В последния етап отново чрез гласуване бяха определени "любимите марки" в топ 10 отрасъла, събрали най-много гласове по време на втория етап.

Класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, без които не можем. Любимите ни марки се избират чрез гласуване от страна на крайните потребители.

BMW отново е Любимата марка на българите
Тагове: BMW, класации
Читателски коментари

Анонимен 2010-07-04 12:16:32 0 отговори

Анонимен

Мерси съм - такава здрава унификация на моделите си правят че вече отдавна не ме кефи. Последния им свесен модел беше Е39

ninjata 2010-03-24 20:51:54 0 отговори

ninjata

mn qsno 4e 6te stane lubima marka tova e zdrava, krasiva est skupa kola i tova 4e gori malko pove4e ot drygite no ina4e si e 6!!! Ve4e qsno se dokaza 4e e marka NOMER 1 sred bulgarite ;);););););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg