Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2010 11:39:13

Рейтинг:

BMW
Manhart Racing е поредната тунинг компания, която представя свой пакет за BMW X6 M, като в случая той е наречен M6XR Twin Turbo и позволява мощността на автомобила да нарасне на 687к.с.

За да постигнат тази производителност, немските специалисти в доработката на автомобили с марка BMW са препрограмирали блока за управление на 4.4-литровия V8 двигател и са монтирали нова изпускателна система с четири 90мм. накрайника и два спортни катализатора на HJS.

Според Manhart Racing, тунингованото от тях BMW X6 M е в състояние да ускоряа от 0-100км/ч. за 4.7сек. и да развива максимална скорост от 319км/ч. Освен това, те все още работят по проекта, като целта е да се достигне мощност от 700к.с. и максимален въртящ момент 900Нм.

M6XR Twin Turbo включва също модифицирано окачване, чрез което центърът на тежестта е смъкнат с 30мм., по-мощна спирачна система и 23-инчови джанти Manhart RS, облечени с гуми 315/25 ZR23. Интериорът пък е тапициран с кожа и алкантара, като са възможни всякакви цветови комбинации, според предпочитанията на клиента.

Галерия Manhart Racing M6XR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg