Автор: vladi
Публикувано на: 30.03.2011 12:26:30

Рейтинг:

BMW

Мечтата на всеки млад ерген - BMW M3 Coupe се сдоби с нова специална версия, която обаче ще се предлага единствено на пазара в Китай, а нейното име е M3 Coupe Matte Edition.

Автомобилът е наличен с два нови цвята на екстериора, който са черен и тъмно сив. Интересното при тях е, че са получени като са комбинирани познатият ни блясък на металика и копринената визия на матовото покритие.

Освен това, BMW M3 Coupe Matte Edition се отличава от стандартния модел по наличието на 19-инчови джанти с дизайн 10 двойни спици, въздушни отвори на предните калници, накрайници на изпускателната система в черен хром и оцветени в червено спирачни апарати.

Интериорът на горещото купе пък е оформен в комбинация от черна кожена тапицерия с контрастиращи червени шевове, червени подлакътници на вратите и карбонови декоративни елементи.

Двигателят на специалната версия на модела обаче е идентичен с този на стандартното BMW M3 Coupe. Припомняме ви, че той е 4.0-литров, V8, с мощност 415к.с. и е комбиниран стандартно с шестстепенна механична трансмисия, но като опция се предлага и седемстепенна автоматична с двоен съединител.


BMW M3 Coupe Matte Edition отива само за Китай
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg