Автор: admin
Публикувано на: 16.11.2010 09:47:47

Рейтинг:

BMW
Баварската компания BMW винаги се е стремяла да обогатява стандартното оборудване на своите модели, особено на 7-Series, но същевременно си е запазвала най-хубавото като екстри.

Именно това е и причината през 1991г. да се появи програмата Individual, чиято цел, както става ясно от името и, е да индивидуализира стандартните автомобили на марката за определен тип клиенти, които желаят да се различават от останалите.

Последният пакет от програмата Individual за 7-Series обаче надминава всички други по лукс и престиж, тъй като е разработен от реномирания производител на пиана Steinway & Sons.

Възможностите за цветови комбинации са бял екстериор с черен интериор и обратната, като боята на каросерията преминава специална обработка, за да наподобява максимално тази на пианата с марка Steinway & Sons.
 
За външността на автомобила са предвидени и олекотени 20-инчови джанти с ексклузивен дизайн, а интериорът е облечен във висококачествена кожа, съчетана с декоративни елементи в черен пианолак. Логото на Steinway & Sons пък присъства на много места по целия седан.

Тагове: BMW, BMW 7-Series, Steinway & Sons
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg