Автор: vladi
Публикувано на: 24.03.2011 10:01:55

Рейтинг:

BMW

Швейцарската тунинг компания Mansory е решила да „разкраси” баварската лимузина BMW 7-Series, или поне да го направи според разбиранията на основателя и Курош Мансори.

Автомобилът е получил много агресивна предна броня с вградени в нея LED светлини и карбонови вежди, която седи малко грубо, но вероятно на клиентите на Mansory ще им се хареса, тъй като те харесват подобен стил.

Радиаторната решетка е заменена с карбонова, от какъвто материал са изработени също новите спойлери на покрива и багажника. Отзад виждаме модифицирана броня, с вградени в нея дифузер и четири нестандартни накрайника на изпускателната система.

Външността на автомобила се допълва от 22-инчови алуминиеви джанти, а за интериорното оформление са използвани висококачествена кожа, алкантара, дърво и карбон. Освен това, е налице и нов волан, но от Mansory твърдят, че могат да задоволят всяко желание на клиентите за оборудване.

Двигателен тунинг се предлага за модификациите 750i и 760Li. При 4.4-литровия, V8 агрегат на първата мощността е нараснала от 408 на 490к.с., а максималният въртящ - от 600 на 720Нм. 6.0-литровото „сърце” на втория пък вече доставя 640к.с. и 920Нм., при стандартни 544к.с. и 750Нм.


Галерия BMW 7-Series от Mansory
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg