Автор: pavel
Публикувано на: 09.08.2011 16:24:30

Рейтинг:

BMW

Пазарът на луксозни автомобили в Китай се разраства с огромни темпове през последните няколко години и съвсем нормално жителите на тази страна започват да проявяват все по-голям интерес към тунинга.

Освен да прибягват към доработки на популярни фирми в областта от Европа и САЩ обаче, китайците често се доверяват и на местни тунинг компании. Една от най-популярните такива е RevoZport, която е решила да ни запознае с новия си пакет за BMW 1-Series M Coupe.

Пакетът е наречен 1M Raze и включва редица оптични подобрения, придали по-агресивна визия на автомобила, както и двигателен тунинг, благодарение на който мощността на 3.0-литровия агрегат е нараснала от 335 на 450к.с.

Увеличението на мощността става посредством модифициран софтуер за управление на двигателя, нов интеркулер, спортен въздушен филтър и титаниева изпускателна система, а от RevoZport твърдят, че то е довело до подобрение на динамиката, без обаче да споменават точните стойности на ускорението и максималната скорост.

Външността на автомобила е с нови радиаторна решетка, капак над двигателя, предна устна, странични прагове, капаци на страничните огледала, капак на багажника, олекотен покрив, масивен дифузер и цели три спойлера отзад. Всички тези елементи са изработени от карбон, благодарение на което теглото на тунингованото BMW 1-Series M Coupe е по-ниско с 60кг. от това на стандартния модел.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg