Автор: admin
Публикувано на: 26.03.2010 13:53:52

Рейтинг:

B&B
Немският тунер B&B обяви, че предлага три нива за увеличение мощността на Volkswagen Scirocco R, чийто 2.0-литров TSI двигател стандартно разполага с 265к.с. и максимален въртящ момент 350Нм.

При етап едно мощността на агрегата нараства на 310к.с., а максималният въртящ момент достига 410Нм. Това се постига чрез препрограмиране на софтуера за управление, увеличение на налягането в компресорите с 0.2 бара и оптимизация на системата за впръскване на горивото. Цената на пакета е 1 198 евро, като той ще позволи на вашето Scirocco R да вдига 275км/ч.

Ако обаче тези характеристики не ви задоволяват, може да доплатите още 1 600 евро и да разполагате с 324 коня и 435Нм. под капака, а автомобилът ви да развива скорост от 279км/ч. При това положение немските специалисти увеличават налягането в компресорите с още 0.05 бара, заменят всмукателната система и модифицират изпускателната.

Третият етап е за истинските екстремисти. При него се монтират изцяло нови турбокомпресор на B&B, спортна изпускателна система и софтуер за управление. Цената на това удоволствие е 7 998 евро, като с него мощността достига 362к.с., въртящият момент нараства на 480Нм., но максималната скорост се увеличава само с 1км/ч., в сравнение с етап две.

Разбира се, увеличената мощ изисква и някои други промени, които да гарантират стабилността, особено при последния етап. Именно поради тази причина, от B&B са предвидили спортно окачване, което сваля автомобила с 30мм., по-мощни спирачни механизми и избор между 19 и 20-инчови джанти.

Галерия B&B Volkswagen Scirocco R
B&B вкарва 362 коня във Volkswagen Scirocco R
B&B вкарва 362 коня във Volkswagen Scirocco R
B&B вкарва 362 коня във Volkswagen Scirocco R
B&B вкарва 362 коня във Volkswagen Scirocco R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg