Автор: admin
Публикувано на: 25.03.2009 00:01:44

Рейтинг:

Audi
Audi разработва концептуална версия на новото поколение на модела A2, съобщи британското издание Autocar, като дизайнът на автомобила вече е одобрен от централата на компанията в Инголщат.

Майкъл Дик, който е член на съвета за техническо развитие в Audi, е заявил, че външният вид на концепцията много наподобява този на първото поколение на A2, но като цяло бъдещият сериен модел ще е коренно различен.

Компактният автомобил ще бъде изграден върху изцяло нова платформа, която в последствие ще послужи като основа при създаването на следващото поколение на модела A3, очаквано да се появи на пазара през 2011г.

Все още не е известно с какви двигатели ще се предлага новото A2, но е сигурно, че моделът ще има електрическа версия. Това е и причината автомобилът да се разработва по-дълго, като засега не е ясно кога ще бъде пуснат на пазара.

Припомняме Ви, че първото поколение на Audi A2 се произвеждаше в периода 1999 - 2005г., като за това време от него бяха продадени само 175 000 екземпляра, което беше крайно незадоволително за компанията.

Източник: autocar.co.uk

Галерия Audi A2 (Autocar)
Audi подготвя новото поколение на A2
Тагове: Audi, Audi A2
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg