Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2008 15:36:21

Рейтинг:

Audi

От централата на Audi в Инголщат официално разкриха новите S4 и S4 Avant, които ще бъдат представени пред широката публика на автомобилното изложение в Париж, започващо на 4-ти октомври.

Най-важната промяна в моделите е, че техният 4.2-литров двигател с мощност 344к.с. е заменен от 3.0-литров. Мощността на новия агрегат е 333к.с., максималният въртящ момент е 440Нм., а скоростната кутия е седемстепенна роботизирана (S-Tronic).

S4 седан ускорява от 0-100км/ч. за 5.1сек, максималната скорост е с ограничение на 250км/ч., а консуамцията на гориво е намалена с цели 25% в сравнение с тази на предшественника му.

Както при всички спортни модели на немската компания така и при тези задвижването е постоянно към четирите колела, но тук е добавен и активен диференциал, който скъсява времето за реакция на автомобила при непредвидени ситуации.

Що се отнася до външния вид, Audi S4 и S4 Avant са получили нови брони, хромирана решетка, алуминиеви капаци на страничните огледала, 18-инчови джанти S-design, спойлер на задния капак и ауспухова сиситема с четири накрайника.

В интериора на автомобила се забелязват традиционните спортни кожени седалки, волан и скоростен лост, комбинирани с алуминиеви елементи, като по желание на клиента те могат да бъдат заменени от дървени или карбонови.

Продажбите на Audi S4 и S4 Avant в Европа ще стартират през март 2009г., като все още не се съобщава какви ще са техните цени.


Галерия Audi S4 и S4 Avant
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg