Автор: pavel
Публикувано на: 05.06.2011 23:14:28

Рейтинг:

Audi

Температурите в Европа постоянно се покачват, което е съвсем нормално, тъй като вече навлизаме в летния сезон, и ето, че от Audi решиха да разкрият официално R8 GT Spyder.

Както и от версията купе, от кабриолета ще бъдат произведени само 333 екземпляра, като цената на всеки един от тях ще започва от 207 800 евро, но разбира се може да достигне и много повече, в зависимост от допълнителните екстри, които ще желаят клиентите.

Audi R8 GT Spyder се отличава от стандартния модел с по-ниското си с 85кг. тегло, постигнато благодарение на подмяната на някои елементи с карбонови, като външните панели в задната част, спойлерите, капакът над двигателя и задната броня. Освен това са налице олекотени спирачни механизми.

Намаленото тегло допринася за подобрението на динамиката, но основната заслуга за това е на 5.2-литровия V10 двигател, чиято мощност е повишена от 518 на 552к.с. Агрегатът е комбинира с шестстепенна R-Tronic трансмисия, а според официалните данни кабриолетът ускорява от 0-100км/ч. за 3.8сек. и развива 315км/ч.


Audi R8 GT Spyder идва точно навреме за лятото
Audi R8 GT Spyder идва точно навреме за лятото
Audi R8 GT Spyder идва точно навреме за лятото
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg