Автор: vladi
Публикувано на: 05.08.2011 00:37:38

Рейтинг:

Audi

Ако си милионер или престъпен бос и живееш в Русия, то непременно ти се налага да се оборудваш с брониран автомобил, като въпросните персони обикновено се доверяват за своята сигурност на местната компания ArmorTech.

Специалистите в тази област представиха наскоро бронирано Audi A8 L, което обаче е претърпяло доста сериозно удължаване на каросерията. Междуосието на немската лимузина е нараснало с цели 400мм., в следствие на което предната врата е удължена със 150мм., а задната - с 250мм.

Нивото на бронировка е B6, което е гаранция, че ще предпази пътуващите в автомобила хора дори от ръчна граната. Освен това, возилото е оборудвано с противопожарна технология, система за самохерметизация и специални гуми, с които лимузината може да се движи с 80км/ч., ако бъдат спукани.

Бронираното Audi A8 L се задвижва от познатия ни 6.3-литров V12 двигател, чиято мощност е 500к.с., а максималният му въртящ момент достига 625Нм. За да подобрят стабилността на автомобила, от ArmorTech са извършили редица подобрения по окачването и спирачките, а в интериора са поставили преградна стена между предните и задните седалки.


Галерия Audi A8 от ArmorTech
Audi A8 L е готово да пази руските олигарси
Audi A8 L е готово да пази руските олигарси
Audi A8 L е готово да пази руските олигарси
Тагове: Audi, Audi A8, ArmorTech
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg