Автор: admin
Публикувано на: 12.08.2008 11:41:31

Рейтинг:

Audi

В типично немски стил Audi реши да разкрие първоначална информация и снимки на модела A6 Facelift, чиято официална премиера ще се състои на автомобилното изложение в Париж през октомври.

Предницата на автомобила е с нови броня, с преработени въздушни отвори, радиаторна решетка и дневни LED светлини, които са в характерната за Audi форма на хоризонтална лента.

Първото нещо, което се забелязва в задната част на A6 Facelift са новите стопове с LED светлини, които са в стила на A4 Facelift. С нов дизайн са също задната броня и капака на багажника.

Интериорът на обновения модел е оборудван с новата мултимедийна система MMI, която е със 7-инчов дисплей с висока резолюция. Окачването на автомобила е подобрено значително, предлагайки много по-комфортно пътуване.

Освен с досегашния набор от двигатели,  фейслифта на модела ще се предлага и с  3.0-литров TFSI, с мощност 290к.с. и максимален въртящ момент 420Нм. A6 3.0 TFSI е с автоматична скоростна кутия (tiptronic) и постоянно задвижване на четирите колела (quattro). При тази модификация ускорението от 0-100км/ч. става за 5.9сек., максималната скорост е с ограничение на 205км/ч., а разходът на гориво е 9.5л/100км.

Продажбите на Audi A6 Facelift в Европа ще стартират през средата на октомври, а в САЩ - в началото на 2009г. Цената на обновения модел ще започва от 34200 евро при 2.0 TFSI (170к.с.). 


Галерия Audi A6 Facelift
Тагове: Audi, Audi A6
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg