Автор: pavel
Публикувано на: 12.04.2011 12:24:53

Рейтинг:

Audi

Съвсем скоро ще дойде време, когато електромобилите ще станат толкова масови, колкото и конвенционалните превозни средства. Именно поради тази причина напоследък постоянно виждаме нови електрически разработки.

От Audi например, показаха напълно електрическо A3, което съвсем нормално носи в името си обозначението e-Tron. За момента е сигурно, че автомобилът ще влезе в серийно производство, но не се разкрива дали това ще стане преди или след появата на новото поколение на A3.

Audi A3 e-Tron е оборудвано с електрически двигател, доставящ мощност от 136к.с. и въртящ момент 270Нм., който се намира под предния капак, а комплектът литиево-йонни батерии е разположен в задната част и в зоната под скоростната кутия на стандартната версия.

По данни на немската компания, електромобилът ускорява от 0-100км/ч. за приблизително 11 секунди, развива максимална скорост от 145км/ч., а автономията му е 150км. Батериите се зареждат в стандартен домакински контакт за 8 часа, а в специализирани станции с високо напрежение това става за 4 часа.


Галерия Audi A3 E-Tron
Тагове: Audi, Audi A3, e-Tron
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg