Автор: admin
Публикувано на: 28.09.2010 10:04:13

Рейтинг:

Aston
Харесвам много марки, но ако трябва да определя коя ми е любима, то тя определено е Aston Martin. Поради това винаги, когато британците пускат нов модел, му отделям специално внимание.

Последното бужи, което се присъединява към останалите модели на компанията, е откритата версия на V8 Vantage N420, чиято световна премиера ще се състои след броени дни, на изложението в Париж.

Въпреки че за момента от Aston Martin не са разкрили много подробности, а само снимки на V8 Vantage N420 Roadster, е известно, че неговият двигател е същият 4.7-литров V8, като този на версията купе, а скоростната кутия е шестстепенна механична.

В сравнение със стандартния Aston Martin V8 Vantage пък, версията N420 се отличава с нова изпускателна система, спортно окачване, различен бодикит, алуминиеви джанти с 5 двойни спици, множество карбонови детайли и декорации, както и с по-ниско с 27 кг. тегло.

Интериорът на Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster е изключително изтънчен и изчистен, като в него също присъстват карбонови вложки, а арматурното табло, воланът и седалките са облечени с алкантара. В стандартното оборудване са включени круиз контрол, Bluetooth свързаност и парктроник.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg