Автор: admin
Публикувано на: 15.11.2010 21:01:23

Рейтинг:

Aston
Aston Martin Rapide е доста луксозен автомобил, но от британската компания явно са на мнение, че винаги може и повече, тъй като пуснаха специална версия на модела, наречена Luxe.

Двигателят на автомобила е вече познатият ни 6.0-литров V12, като той не е претърпял никакви промени и продължава да доставя мощност от 470к.с. и максимален въртящ момент 600Нм., позволяващи на машината да развива скорост от 296км/ч.

За сметка на това обаче наборът от екстри и възможности за персонализация е нараснал значително. Екстериорът може да бъде поръчан в ексклузивните за тази версия цветове Quantum Silver и Concours Blue, а джантите са 20-инчови с уникален дизайн.

В интериора пък са монтирани вентилирани предни и задни седалки, облечени с перфорирана висококачествена кожа. Освен това, в стандартното оборудване са включени два 6.5-инчови LCD екрана, които са вградени в облегалките на предните седалки, а озвучителната система на автомобила е с марка Bang&Olufsen.

За всички клиенти, поръчали Aston Martin Rapide Luxe, британската компания е подготвила една малка изненада. Тя представлява комплект от шест туристически куфара, изработени от същата кожа като тапицерията на автомобила.

Галерия Aston Martin Rapide Luxe
Aston Martin Rapide във версия Luxe
Aston Martin Rapide във версия Luxe
Aston Martin Rapide във версия Luxe
Aston Martin Rapide във версия Luxe
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg