Автор: admin
Публикувано на: 17.11.2009 13:55:58

Рейтинг:

Aston
Aston Martin DB9 Volante е подходящ за хора, които имат собствен стил и желаят да бъдат забелязвани на пътя. Немската компания Wheelsandmorе обаче е направила кабриолета още по-атрактивен и ексклузивен.

Тунинг специалистите са изработили бодикит от полиуретан за Aston Martin DB9 Volante, който включва брони, странични прагове и заден спойлер. Външният вид на доработения автомобил се допълва от матово черни джанти Kahn RS-V, с размер 20 инча.

Стандартният DB9 Volante разчита на 6.0-литров V12 двигател, който е с мощност 476к.с. и максимален въртящ момент 600Нм., но инженерите на Wheelsandmorе са успели да изстискат още 60к.с. и 68Нм. от него, чрез препрограмирано ECU и нова изпускателна система, с 200-клетъчни катализатори и контрол на клапите, при която има възможност за настройка на издавания звук.

Друго механично подобрение, което Wheelsandmorе са направили по Aston Martin DB9 Volante, е спортно окачване на H&R, което е свалило автомобила с 25мм. към пътната настилка.

Цената на целия тунинг пакет за DB9 Volante е 28 350 евро, но от Wheelsandmorе предлагат възможност за поръчка и на отделни части от него.

Читателски коментари

Анонимен 2009-11-17 22:16:26 0 отговори

Анонимен

Този Aston Martin трепе рибата

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg