Автор: vladi
Публикувано на: 15.02.2011 22:24:54

Рейтинг:

Anderson

Porsche Panamera 4S е поредният автомобил, който мина през ръцете на немското тунинг ателие Anderson Germany. По-интересното в случая обаче е, че той е доработен за български гражданин.

Въпреки че от Anderson Germany не разкриват кой е собственикът на тунингованото возило, ние забелязахме, че на тавана му е изписано „Бог да ме чува”, което е достатъчно доказателство, че клиентът е българин.

Автомобилът е получил нов бодикит и целят му екстериор е боядисан в сатенено черно, включително радиаторната решетка, дръжките на вратите и рамките на прозорците. Освен това, са налице 22-инчови черни джанти, по които обаче има червени кантове.

Инженерите на Anderson Germany са оборудвали Porsche Panamera 4S още с ново регулируемо окачване, а в интериора са внедрили омекотено LED осветление, като във вътрешността отново преобладава черният цвят, а като акцент е вкарано червено, за да е напълно в тон с екстериора.

Двигателят на автомобила също не е подминат от немските тунинг спецове. 4.8-литровият V8 агрегат е с увеличена мощ от 400 на 485к.с., постигната чрез препрограмирано ECU и нова изпускателна система  възможност за регулиране на звука.


Читателски коментари

pepo - 2011-02-25 21:52:41 0 отговори

pepo -

na koito i da e porscheto e qko mnogo

Анонимен 2011-02-16 10:15:34 0 отговори

Анонимен

Абсолютно вярно надписа е на- сръбски или македонски, но в никакъв случай на български.

Red 33 - 2011-02-16 09:20:32 0 отговори

Red 33 -

Фразата "БОГ ДА МЕ ЧУВА" не е доказателство , че клиентът е БЪЛГАРИН , а по-скоро СЪРБИН или МАКЕДОНЕЦ, тъи-като "БОГ ДА МЕ ЧУВА" = "БОГ ДА МЕ ПАЗИ" ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg