Автор: admin
Публикувано на: 26.10.2010 09:02:50

Рейтинг:

Американски
За първи път в своята история, немската компания Audi ще присъства на тунинг изложението SEMA в Лас Вегас, на което ще има доста нейни доработени автомобили.

Един от най-интересните екземпляри с тази марка ще е R8 Spyder V10, тунингован от американската компания STaSIS Engineering, чиито инженери са успели да увеличат мощността на двигателя от 525 на 700к.с., а максималният въртящ момент - от 530 на 709Нм.

В резултат на извършените подобрения по агрегата и повишената му производителност, автомобилът ускорява от 0-60 мили в час (0-96км/ч.) за 3.1сек. Кабриолетът е получил също амортисьори Ohlins, намалили клиренса с 20мм., по-мощни спирачни механизми Alcon и олекотени 20-инчови джанти.

Тъй като STaSIS Engineering са работили в тясно сътрудничество с Audi по този проект, тунингованият от тях автомобил си запазва фабричната гаранция от 4 години или 50 000 мили.

Други интересни автомобили с марка Audi, които ще участват на SEMA 2010 са най-новата версия на познатия ни TTS Pikes Peak, който е способен да се движи сам, както и доработки на S5 Cabrio, Q5 и S4.

Снимки: Autoexpress

Галерия STaSIS Audi R8 Spyder
Американски тунинг за Audi R8 Spyder V10
Американски тунинг за Audi R8 Spyder V10
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg