Автор: admin
Публикувано на: 24.02.2009 01:16:15

Рейтинг:

Alfa

Вчера от Alfa Romeo разпространиха официална информация и снимки на най-мощната версия на компактния хечбек MiTo. Концепцията на автомобила ще бъде показана в Женева, като от компанията съобщиха, че серийната версия няма да се различава съществено от нея.

Инженерите на Alfa Romeo са поработили доста по аеродинамиката и теглото на MiTo GTA. Автомобилът е с нова предна броня, с уголемени въздушни отвори, разширени арки на калниците и масивен заден дифузер, като за намаляване на теглото му са използвани карбонови капачки за страничните огледала и задния спойлер, а спирачната система Brembo и някои части от шасито са изработени от алуминий.

MiTo GTA е получил също активно окачване, което го е свалило с около 20мм. към пътя, модифицирана кормилна уредба, тъмни 19-инчови джанти и два накрайника на изпускателната система с голям диаметър, вградени в дифузера.

Малкият звяр се задвижва от 1.75-литров бензинов двигател, чиято мощност е 240к.с. За съжаление от Alfa Romeo все още не разкриват какви са техническите показатели на компактния хечбек.


Галерия Alfa MiTo GTA Concept
Alfa Romeo разкри концепцията MiTo GTA
Alfa Romeo разкри концепцията MiTo GTA
Alfa Romeo разкри концепцията MiTo GTA
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg