Автор: admin
Публикувано на: 14.09.2010 11:33:47

Рейтинг:

Abarth
Въвеждането на нови модели от страна на Abarth продължава с пълна сила. Последните попълнения в продуктовата гама на перформанс подразделението на Fiat са „esseesse” или накратко SS версиите на кабриолета 500C и Punto Evo.

Двата автомобила ще бъдат представени пред широка публика на предстоящото изложение в Париж, но италианците още сега разпространиха снимки и разкриха информация за тях.

Abarth Fiat 500C SS може да се похвали с увеличени мощност до 160к.с. и максимален въртящ момент до 230Нм., позволяващи на кабриолета да ускорява от 0-100км/ч. за 7.5сек. и да развива максимална скорост от 209км/ч.

Мъникът е в традиционните за Abarth сиви цветове Campovolo grey и Pista grey, а изпускателната му система е заменена от спортна на Record Monza, разполагаща с два режима на звук. В стандартното оборудване пък са включени мултимедийната система Abarth Blue&Me и сателитна навигация.

Мощността на двигателя на Abarth Punto Evo SS е нараснала до 180к.с., а максималният му въртящ момент вече достига 270Нм. Това е достатъчно, за да може и той да се изстрелва от 0-100км/ч. за 7.5сек., както и да развива скорост от 216км/ч.

Цветът на този автомобил е Campovolo grey, а 18-инчовите джанти са боядисани в титаниево. В неговото оборудване също е включена системата Abarth Blue&Me, а седалките са с марка Sabelt и са облечени в черна кожа.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg