Автор: admin
Публикувано на: 07.05.2009 23:27:59

Рейтинг:

APP

Ако сте от хората, желаещи да придадат индивидуален облик на автомобила си с части и аксесоари на различни фирми и притежавате Volkswagen Scirocco 2.0 TSI, то от APP Automotive могат да Ви спестят малко нерви и разправии. Немците са подбрали продукти на Rieger Tuning, KW Automotive, Wimmer Rennsporttechnik, CFC и MR Car Design.

За двигателя на автомобила е предвиден ъпгрейд на неговото ECU от Wimmer Rensporttechnik, който е с цена € 2 500 и повишава мощността му от 200 на 261к.с., а максималният въртящ момент - от 280 на 380Нм. С това подобрение купето може да развие 263км/ч.

Срещу сумата от € 1 599 пък можете да се сдобиете със спортна изпускателна система, а диференциал с 35% ограничено приплъзване ще Ви струва € 2 990. И двете са на фирмата MR Car Design, но изискват промени в софтуера на DSG трансмисията, които излизат € 890.

Високо ефективна спирачна система с четири бутални дебеломери и 355мм. дискове на APP се предлага за € 3 220, спортното окачване на KW Automotive струва € 1 529, а двуцветните 19-инчови джанти са с марка APP и цена € 5 200, като в нея са включени и комплект високопроизводителни гуми Vredestein Ultrac Sessanta.

Що се отнася до външността на Volkswagen Scirocco 2.0 TSI, за нея е предвиден бодикит на Rieger, състоящ се от предна престилка (€ 599), странични прагове (€ 328) и задна престилка с интегриран дифузер (€ 329). Уникалната окраска на автомобила е дело на CFC, но не се споменава каква е нейната цена. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg