Автор: admin
Публикувано на: 20.05.2010 14:42:40

Рейтинг:

AC
Немската тунинг компания AC Schnitzer доста се забави със спортната си програма за BMW X6 M, поради което е решила да разкрие някои детайли от нея, засягащи най-вече външния вид на модела.

Специалистите в доработката на автомобили с марка BMW са разработили множество аеродинамични елементи, като клиентът може да персонализира своето X6 M по няколко възможни начина, в зависимост от това колко агресивно желае да изглежда то. Изборът на джанти е между няколко вида 20, 22 и 23-инчови, които се поместват под разширените с 40мм. арки на калниците.

Интериорът на тунингованото BMW X6 M следва спортния стил на екстериора, като в него са комбинирани черна тапицерия от фина кожа и карбонови декорации. Впечатление правят алуминиевите педали, белите циферблати и разграфеният до 360км/ч. скоростомер, по който съдим, че машината ще предлага отлична динамика.

За момента от AC Schnitzer не разкриват подробности за 4.4-литровия V8 двигател на автомобила, като твърдят, че все още работят по него, но е известно, че се извършват подобрения по софтуера му за управление и са го оборудвали с нова изпускателна система, която е от неръждаема стомана и разполага със спортни катализатори.

Галерия AC Schnitzer BMW X6 M
Читателски коментари

ninjata 2010-05-20 22:39:29 0 отговори

ninjata

abeee nqma kakvo da kaja pove4e osven 3 bykvi BMW-nai-dobrata marka spored men!!!!! krasota i mo6tnost v edno ;););););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg