Автор: admin
Публикувано на: 05.10.2008 22:29:15

Рейтинг:

ABT

Един от първите тунери, които посягат на новото Scirocco е базираната в град Кемпен (Германия) фирма ABT Sportsline. Нейните специалисти са подготвили агресивен аеродинамичен пакет с нова предна броня, странични престилки с въздушни отвори, по-голям спойлер на покрива и задна броня, с вградени в нея масивен дифузер и четири накрайника на изпускателната система.

Спортният пакет на ABT за Volkswagen Scirocco включва още спортно окачване, което е свалило нивото на автомобила с 30мм., както и нови алуминиеви джанти, налични в размери от 18 до 20-инча. Цената на пакета в Германия ще варира от 5 990 до 8 300 евро, като той ще се предлага от началото на 2009г.

Като допълнителна опция, клиентите могат да поръчат модела и с увеличена мощност на двигателите. При 1.4 TSI тя нараства от 160к.с. на 200к.с., при 2.0 TSI – от 200 на 240к.с., а при дизеловия 2.0 TDI - от 140 на 170к.с. Желателно е при подобрение на двигателя спирачките да се заменят с такива с по-големи дискове за постигане на максимална сигурност. 


Галерия ABT Volkswagen Scirocco
ABT с тунинг пакет за Volkswagen Scirocco
ABT с тунинг пакет за Volkswagen Scirocco
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg