Автор: admin
Публикувано на: 21.12.2009 10:57:20

Рейтинг:

ABT
Когато се появи нов модел на Audi, то може да бъдете сигурни, че рано или късно ABT Sportsline ще пуснат спортна програма за него. На изложението във Франкфурт през септември се състоя официалният дебют на A5 Sportback и ето, че предколедно тунинг компанията представи своя продукт за него.

За външността на автомобила от ABT предлагат много стилен бодикит, състоящ се от нови предна броня, радиаторна решетка и задна броня с интегриран в нея карбонов дифузер. Предвидени са и джанти, които могат да са с размери 18, 19 или 20 инча, а окачването е заменено с по-спортно.

Двигателите на Audi A5 Sportback също не са подминати от ABT Sportsline, като се предлагат програми за бензиновия 2.0 TFSI и дизеловия 3.0 TDI. При първия мощността е увеличена от 180 на 275к.с., а максималният въртящ момент е 320Нм.

За A5 Sportback 3.0 TDI има две нива - ABT Power и ABT Power S, като при първото мощта нараства от стандартните 240 на 282к.с., а максималният въртящ момент е 560Нм. При второто показателите достигат стойности 310к.с. и 610Нм.

Галерия ABT Audi A5 Sportback
ABT представи своята версия на Audi A5 Sportback
ABT представи своята версия на Audi A5 Sportback
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg