Автор: admin
Публикувано на: 15.12.2008 23:53:09

Рейтинг:

308
Peugeot 308 SW беше избран за семеен автомобил на годината в Швеция, страната, в която семейството е на голяма почит. Моделът се появи на този пазар през септември и беше отличен от 11 от най-влиятелните шведски журналисти, на събитието организирано от автомобилното списание „Motorföraren“.

Активната и пасивната безопасност, ниските нива на вредни емисии, съотношението цена/качество и експлоатационните разходи са основните мотиви за присъждането на наградата, за която се състезаваха всички нови модели пуснати на пазара през годината.

Сред най-големите достойнства на Peugeot 308 SW, които журито е оценило, са модулността, свързана с наличието на индивидуални сгъваеми задни седалки, и осветеността в купето, която се дължи на панорамния покрив.

Трябва да се отбележи също така, че 308 SW зае първо място и на конкурса, организиран от „Technikens Värld“ (второто по популярност автомобилно списание в Швеция), в чието жури участваха редакцията на изданието и известни личности от света на спорта и бизнеса. Обемът и интелигентните средства за модулиране на пространството в 308 SW и тук бяха основните мотиви за избора. Беше отбелязано, че моделът е по-компактен и по-икономичен от конкурентите си от другите сегменти и, че оборудването в купето е на много високо ниво.

Ще ви напомним още, че Peugeot 308 SW предлага много добре позиционирана гама от двигатели по отношение на емисиите на СО2. Бензиновите са четири, с мощности от 95 до 175 к.с., а дизеловите двигатели са три HDi FAP*, генериращи от 90 до 136 к.с.

Галерия Peugeot 308 SW
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg