Автор: pavel
Публикувано на: 08.04.2011 15:26:27

Рейтинг:

10

Животът е твърде кратък, за да го пропиляваме. Ако чакаме нещата да се случат сами, то може никога да не преживеем някои усещания. Затова сме ви подготвили списък с 10 автомобила, които според нас всеки човек трябва да кара през живота си. Той включва както супер скъпи автомобили, така и такива, срещащи се на всяка крачка.
 
Trabant – ако никога не сте карали тази „икона” на автомобилната индустрия, то непременно трябва да го направите. Казват, че който е карал Trabant може да управлява всеки друг автомобил.

Volga – шофирането на тази руска машина може да се сравни с управлението на танк. Символът на положение и власт в бившите комунистически страни вече не се среща толкова често по нашите пътища, но определено си заслужава да намерите такъв автомобил и да направите едно кръгче с него.

Mercedes G-Class
– въпреки внушителните си размери и ръбати форми, заради които не се харесва на много хора, джипът безспорно е една от най-сигурните и високопроходими машини, създавани някога. Когато човек управлява такъв джип, има чувството, че е господарят на пътя.

Audi R8 – автомобилът, с който Audi доказа, че компанията е много напред с технологиите. Не случайно, моделът се разграбва като топъл хляб и желаещите да притежават това бижу се налага да чакат понякога с години, или да се изръсят с по-голяма сума от реалната му цена.

Ferrari – малко хора имат късмета да шофират автомобил с тази марка, но които са го направили, помнят това до края на живота си. Тези коли не са за всекидневието ползване, но усещането от това да управляваш „италианско конче” е сред най-големите удоволствия в света.

Porsche 911 – това е автомобилът, с може би най-перфектният дизайн, по който няма нито един излишен детайл. Въпреки че цената му е далеч под тази на моделите на Ferrari и Lamborghini например, то той не им отстъпва по нищо.

Mercedes S-Class – човек, качил се веднъж на този автомобил, много трудно би го заменил с друг. Всичките поколения на модела могат да се похвалят с уникална возия, която никоя друга кола в света не може да предложи.

BMW 3-Series Cabrio – Казват, че няма момиче, което да може да устои на млад мъж, седнал зад волана на този кабриолет. Баварската машина си е спечелила славата на една от най-добрите в сегмента на плейбоите. Непременно трябва да си изпробвате късмета!

Austin Mini – сигурен съм, че когато чуете това име, първото нещо, с което ще го свържете е сериалът „Мистър Бийн”. Автомобилът е с толкова малки размери, че човек, висок над 1,80 метра много трудно би могъл да го управлява.

UAZ – с това превозно средство просто няма как да закъсате на пътя. Машината преминава през всякакви участъци и само някой много слаб шофьор би могъл да срещне проблеми с карането през труднодостъпни местности.


Читателски коментари

neee - 2011-04-28 21:29:07 0 отговори

neee -

ne sm suglasen sus polovinata opisaniq na dadenite koli :D :D da we da .... mercedec s nai -dobra voziq :D xaxa , ili por6te s nai dobriq dizain ima mnogo drugi koli koito gi nqma v spisuka ,no sa mnogo po dobri ot izredenite tuk i kato dizain i voziq :D :D aa tva za bmw kabrio zabravihte da napi6ete nqkoe selsko par4e

Жълтур - http://pikanterii.com/ 2011-04-26 18:44:12 0 отговори

Жълтур - http://pikanterii.com/

Ще е добре да направите една такава класация въобще за превозни средства, на които човек трябва да се повози поне един път в живота си :) Например моторите, горещо препоръчвам :) Поздравления за класацията, много добра идея!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg