Автор: pavel
Публикувано на: 05.07.2011 21:50:34

Рейтинг:

Vilner

Много малко тунинг и къстъм компании биха се престрашили да посегнат на модел на японската марка Infiniti, тъй като нейните автомобили се отличават с близък до съвършенството дизайн. Българското дизайнерско ателие Vilner, обаче, запретна ръкави и се справи безупречно със задачата.

Интериорите на „недосегаемите” ЕХ 35 и FX 35 са претърпели промени от специалистите в областта Vilner. Първият доработен автомобил е насочен към собствениците на яхти, тъй като силно напомня на този вид плавателни съдове, а ето как го определят от компанията:

„Авантюрист! Участва в рискови акции, а благодарение на уменията си излиза невредим от тях. Далеч от градската суета разпуска чрез любимите си спортове – яхтинг и ветроходство. Твърдия си дух внушава с хромирани елементи на волана и част от купето, а чрез изключително скъпия материал Amaretta, в който е облечена по-голямата част от интериора, демонстрира високия си клас. За асоциацията с яхта имат
грижата Videoflex Film Extra - фини ленти, които чрез термична обработка върху кожата посрещат с „Добре дошъл на борда”, а на тавана се „развяват” от попътен вятър. Срещите му минават задушевно и дискретно, каквото е и самото амбиентно осветление – в ласкав контраст на авантюристичната му същност!”

При Infiniti FX 35 дизайнерите на Vilner са извършили значително по-малко промени, които обаче са му придали повече лукс. Интериорът е получил по-завършен вид, като таванът, таблото и горната  част на корите са облечени в Напа, а пластмасовите декорации на седалките - в Алкантара.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg