Автор: pavel
Публикувано на: 11.02.2011 11:11:15

Рейтинг:

Range

На предстоящото изложение в Женева, Land Rover ще представи много интересна версия на Range Rover, която е наречена Ultimate и е най-луксозният и скъп представител на модела в цялата му история. Автомобилът е базиран на изпълнението Autobiography, а цената му във Великобритания ще е 130 00 лири.

Range Rover Autobiography Ultimate ще бъде произведен в лимитирана серия от 500 бройки, като за тях ще се предлагат двата ексклузивни цвята на каросерията Roussillon Red и Otago Stone. За екстериора на автомобила са налице разработени специално за него 20-иночви джанти и емблема на вратата на багажника.

Интериорът на автомобила създава усещането, че се намирате в луксозен частен самолет. На мястото на задните седалки са монтирани две удобни кресла, разделени помежду си от конзола с минибар.

Подът на багажното отделение пък е облицован с тиково дърво, създаващо усещане за комфорт и лукс. В стандартното оборудване са включени също два таблета Apple iPad, вградени в облегалките на предните седалки, и луксозна кожена тапицерия.

Range Rover Autobiography Ultimate ще е наличен с дизеловия 4.4-литров V8 двигател, който е с мощност 313к.с., а максималният му въртящ момент достига 700Нм. Той ще е комбиниран с осемстепенна роботизирана трансмисия, което гарантира ускорение от 0-100км/ч. за 7.5сек.

Освен това, специалната версия на популярния SUV ще се предлага и с бензиновия 5.0-литров V8 агрегат, доставящ цели 510к.с. мощ и 625Нм. максимален въртящ момент. Той е съчетан със същата скоростна кутия, но при тази модификация ускорението става за приблизително 6.0сек.


Читателски коментари

Анонимен 2011-02-12 20:28:40 0 отговори

Анонимен

BRAVO!!!! TYK NAISTINA IMA MN LYKS ;););););) A I NA VUNSHEN VID NE SA LOSHI DJIPKI ;);):P:p:p

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg