Автор: admin
Публикувано на: 14.02.2009 12:23:00

Рейтинг:

BMW

Ето и обещаната информация за концепцията 5-Series GT, която вчера BMW представи на официална церемония в своята централа в Мюнхен. До момента на разкриването му, автомобилът беше известен под кодовото наименование PAS (Progressive Activity Sedan), като с него баварците създават една изцяло нова ниша в автомобилната индустрия.

Концепцията е базирана на стандартната 5-ца, въпреки че на външен вид няма нищо общо с нея. Автомобилът е нещо средно между седан, комби и SUV, като габаритите му са 4 998мм. дължина, 1 901мм. широчина и 1 559мм. височина, а междуосието е с дължина 3 070мм.

В интериора на 5-Series GT има четири луксозни седалки, а разположеният над тях панорамен покрив създава допълнително усещане за простор и комфорт. Задните кресла могат да се коригират по дължина със 100мм. и да се сгъват, като при това положение обемът на товарния капацитет нараства на 1 650 литра.

За момента от BMW не съобщават какви са техническите характеристики на концепцията, като имат намерение да ги обявят по време на автосалона в Женева, където 5-Series GT Concept ще бъде показана пред широката публика.

Серийната версия на модела се очаква да направи официален дебют на автомобилното изложение във Франкфурт през септември, а продажбите и да стартират в края на тази или началото на следващата година. 


Галерия BMW 5-Series GT Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg