Автор: admin
Публикувано на: 13.05.2009 23:49:00

Рейтинг:

Приключи
Италианският производител на спортни автомобили Ferrari прекрати производството на модела F430, съобщи изданието „La Repubblica”. Последният екземпляр от модела ще бъде продаден на специален търг, който ще се проведе тази неделя в Маранело.

Всички средства от продажбата на автомобила ще отидат за подпомагане възстановяването на италианския регион Абруцо, който пострада най-силно по време на земетресението през нощта на 6-ти април тази година.

Последното Ferrari F430 е с двуцветна окраска на каросерията, която е в цветовете на регион Абруцо. Бъдещият собственик на автомобила ще получи сертификат, подписан лично от президента на Ferrari Лука Ди Монтедземоло, в който се благодари за дарението.

Припомняме Ви, че на изложението във Франкфурт през септември ще направи световен дебют заместникът на Ferrari F430, който ще се нарича F450, поради увеличената кубатура на двигателя от 4.3 на 4.5 литра. Очаква се агрегатът да е с мощност около 500к.с. и да е комбиниран със седемстепенна трансмисия с двоен съединител.

Вижте шпионските снимки на Ferrari F450!

Приключи производството на Ferrari F430
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg